21. jun
 
Scorer nesten alltid mot Storhamar
Steffen Thoresen har en tendens til alltid å score mål mot gamleklubben Storhamar. I går gjorde han det igjen, da han ble matchvinner halvannet minutt før slutt.

Publisert: 28.sep.2009 08:16
Oppdatert: -
OSLO: - Jeg har alltid lyst til å score, kanskje spesielt mot Storhamar, smiler Steffen Thoresen.

I går smakte det også ekstra godt, fordi han var uheldig ved flere anledninger tidligere i kampen.
- Jeg følte jeg hadde veldig utur. Sto i veien og stoppet skudd med trynet, tok et par i leggen og i beina. Jeg følte jeg fikk ordentlig juling i dag. Seieren satt langt inne, men det var fortjent, mener Thoresen.
Han synes hjemmelaget gjorde det unødvendig spennende.
- 1. periode var årsbeste av oss, og det var ren overkjøring. Vi skulle leda 3-0, men Ruben reddet nesten alt som var. I tillegg har Storhamar kanskje landets beste backer.
Thoresen har åpnet sesongen bra, og har også vist seg fram i treningskampene. Han avslører at han har en drøm om å spille seg inn i landslagstroppen før OL i Vancouver i februar.
- Selvfølgelig er det en drøm. Men jeg må bare fortsette å tenke positivt og jobbe videre. Jeg var ikke med forrige sesong, og det er tøff konkurranse. Men alle norske spillere har en sjanse, sier Thoresen.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke