16. jul
 
Se høydepunktene fra Storhamar-IK Pantern her
Se høydepunktene fra Storhamars 4-5 tap mot svenske IK Pantern.

Publisert: 19.aug.2016 20:27
Oppdatert: 19.aug.2016 21:08

IK Pantern tok ledelsen etter 3:31 i første periode. Målscorer Filip Windlert. Etter 8:26 økte svenskene ledelsen, etter fint spill fra IK Pantern. Til pause var stillingen 0-2. Skuddstatistikken i den første perioden var 14-8 i favør IK Pantern.

Tidlig i den andre perioden reduserte Storhamar etter fint spill. Joey Tenute fant Joakim Jensen etter 21:26, og han satt pucken sikkert i nettet. Storhamar var tilbake i kampen. Storhamar stoppet ikke der i den andre perioden. Joey Tenute satte pucken nydelig i krysset etter 29:34. Det sto da 2-2 på Lillehammer. Etter 32:37 var Mikael Zettergren frempå, også dette målet i krysset. Storhamar hadde snudd kampen og ledet 3-2 til andre pause. I den andre perioden var skuddstatistikken 11-7 til IK Pantern.

I den tredje startet IK Pantern i høyt tempo, og utlignet først til 3-3 etter 44:37, før de gikk opp i ledelsen 4-3 etter 44:11. En dårlig periode for Storhamar. Like før slutt legger IK Pantern på til 5-3. De får både en og to sjanser, og da ligger den femte i kassa i Kristins Hall. Når det står igjen 1:10 på klokka, reduserer Storhamar, og det står 5-4. Joakim Jensen etter en retur. Men der endte opphenting for Storhamar, som tapte 5-4 på Lillehammer.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke