24. aug
Tenute
 
Storhamar tapte etter målshow
Etter en kamp som vippet veldig frem og tilbake, måtte Storhamar til slutt se seg slått 5-4 av svenske IK Pantern. Joey Tenute var fornøyd med det gutta presterte.

Publisert: 17.aug.2016 11:51
Oppdatert: 20.aug.2016 09:46

Storhamar måte til slutt se seg slått mot svenske IK Pantern, etter en kamp som vippet veldig fra periode til periode. Nykommer Joey Tenute viste til tider godt spill, og noterte seg for ett mål og en assist. Han sier følgende om kampen:

- Det var en veldig rask kamp, og svenske lag er kjente for å være gode på skøyter og presse hardt, det fikk vi kjenne på. Jeg synes vi spilte bra i perioder. Kampen bar preg av at ett lag i perioder tok kontroll, sier han om kampen.

- For min egen del følte jeg meg ikke så pigg. Det er fortsatt pre-season, og de fleste prøver å få ferien ut av bana. Men når vi får flere kamper i beina vil både jeg og laget bli bedre. Det er mye rom for forbedring, men med kamper kommer det mer og mer, forteller Tenute, før han legger til.

- Mottagelsen jeg har fått av gutta har vært strålende, og jeg gleder meg til å trene hver dag. 

IK Pantern tok ledelsen etter 3:31 i første periode. Målscorer nummer sju Filip Windlert. Etter 8:26 økte svenskene ledelsen, etter fint spill fra IK Pantern.. Til pause var stillingen 0-2. Skuddstatistikken i den første perioden var 14-8 i favør IK Pantern.

Tidlig i den andre perioden reduserte Storhamar etter fint spill. Joey Tenute fant Joakim Jensen etter 21:26, og han satt pucken sikkert i nettet. Storhamar er tilbake i kampen. Storhamar stopper ikke der i den andre perioden. Joey Tenute satte pucken nydelig i krysset etter 29:34. Det sto da 2-2 på Lillehammer. Etter 32:37 var Mikael Zettergren frempå, også dette målet i krysset. Storhamar snudde kampen og ledet 3-2 til andre pause. I den andre perioden var skuddstatistikken 11-7 til IK Pantern.

I den tredje startet IK Pantern i høyt tempo, og utlignet først til 3-3 etter 44:37, før de gikk opp i ledelsen 4-3 etter 44:11. En dårlig periode for Storhamar. Like før slutt legger IK Pantern på til 5-3. De får både en og to sjanser, og da står det 5-3 i Kristins Hall. Når det står igjen 1:10 på klokka, reduserer Storhamar, og det står 5-4. Joakim Jensen etter en retur. Men der endte opphenting for Storhamar, som tapte 5-4 på Lillehammer.

Storhamar stilte med følgende rekker:

Robert Hestmann i mål.

1. Backpar: Magnus Eikrem Haugen - Simen Løvhaug Hansen

2. Backpar: Lars Løkken Østli - Emil Lyngstad Sæteraas.

3. Backpar: Erik de La Rose - Patrick Baarnheim

1. Løperrekke: Hampus Gustafsson - Christian Larrivee - Anders Gulliksen

2. Løperrekke: Joakim Jensen - Joey Tenute - Mikael Zettergren

3. Løperrekke: Erik Skadsdammen - Jørgen Langdalen - Simen Edvardsen

4. Løperrekke: Martin Gran - Martin Blakseth Huse - Martin Rønnild

I tillegg var Aleksander Reichenberg med mot IK Pantern

Storhamar spiller bronsefinale i cupen på Lillehammer lørdag.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke