15. des
Mannsterke: Klanen har vært mange i Hamar OL-Amfi tidligere.
Foto: Jens Erik jensrud
 
Seks busser med VIF-supportere til Hamar
Klanen mobiliserer og fyller seks busser med supportere til romjulskampen mot Storhamar Dragons.

Publisert: 10.des.2014 20.51
Oppdatert: 11.des.2014 08.51

Det er klanen som hevder på sine egne hjemmesider at de skal fylle seks busser med supportere til oppgjøret mellom Storhamar Dragons og Vålerenga 30. desember. 

Reiser med to mål for øyet

Videre skriver Klanen at kampene mot Storhamar er de feteste oppgjørene i norsk hockey og at romjulskampene er høytid for hockeyfansen.

De understreker også at de skal fylle borteseksjonen i Hamar OL-Amfi av to grunner:

At de skal synge "bønda" ut av hallen, og at de skal løfte fra "iskrigerne" til seier.

Dragons har overtaket

Men det har ikke gått riktig så bra for Vålerenga denne sesongen. Samtidig som de har underholdt på TV har de underprestert kraftig på isen.

Espen "Shampo" Knutsens menn står kun med 39 poeng etter 26 kamper og ligger på sjetteplass 10 poeng bak dragene fra Hamar vest, som har hatt overtaket på VIF denne høsten.

Lagene møttes allerede i første serierunde. Der gikk Storhamar seirende ut av duellen i Jordal Amfi med en overbevisende 4-2-seier.

Dragons tok også neste stikk i lagenes andre møte i høst. Hjemme i OL-Amfi'n ble det 3-1 og alle poengene ble igjen i Hamar.

Men i det siste har VIF fått noe mer sving på sakene, og i sesongens tredje oppgjør lagene imellom var det "iskrigerne" som gikk seirende ut. 3-2 etter sudden death.

Det er duket for et skikkelig rivaloppgjør i OL-Amfi i romjula. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke