20. aug
JUBLER VIDERE? Linus Johansson og de andre Storhamar-spillerne har jublet og gledet tusenvis av mennesker. Nå kan du sende din gratulasjon til dem.
FOTO: FREDRIK HUBRED HAGEN.
 
Send din gratulasjon til Storhamar
Nå kan du sende din personlige gratulasjon til Storhamars hockeyspillere.

Publisert: 17.apr.2015 19:45
Oppdatert: 17.apr.2015 19:50

Hovkeyfeberen herjer i Hamar. Stemningen er elektrisk foran lørdagens siste finalekamp. 60 minutters effektiv spilletid gjenstår før enten Storhamar eller Stavanger kan hente kongepokalen. Stavanger kan gjøre det for fjerde gang på rad, eller Storhamar kan jøre det for første gang siden 2008.

Uansett hva som skjer i lørdagens kamp,  Storhamars hockeykrigere er allerede helter i byen. Fra å være et lag i sumpa og nesten på konkursens rand i begynnelsen av sesongen, er de nå et av landets to beste hockeylag.

De vil bli feiret på Stortorget natt til søndag enten de vinner eller taper. Folkefest skal det bli uansett.

Tusenvis av hedmarkinger har fulgt Storhamar tett de siste dagene. Pulsen er høy og hjertet banker for de gule og blå.

Nå kan du fortelle om hvordan Storhamar har påvirket følelsene dine og hva ishockeyen betyr for byen. HA gir deg muligheten til å sende din personlige hilsen og gratulasjon til Storhamar, som har gitt oss så mye moro i vinter. Har du et bilde eller en video kan du dele den med HAs lesere.

Klikk her og skriv din hilsen og gratulasjon til Storhamar!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke