14. des
 
Serielederen overlegen
  Petter Thoresens Stavanger vant 6-1.  

Publisert: 17.nov.2011 21.18
Oppdatert: -

HAMAR: Storhamar og Joakim Jensen uliknet til 1-1 i overtall etter drøye ti minutter av kampen mot serieleder Stavanger Oilers torsdag kveld, men utover det var gjestene fra oljebyen det klart sterkeste laget over hele banen.
 
Gløden og entusiasmen som Storhamar viste mot Sparta tirsdag var borte, og fysisk sterke serieledere som også var kvikkere på skøyter hadde full kontroll. Storhamar var til tider svake defensivt, i tillegg til at minst tre av gjestenes scoringer burde ha vært reddet av keeperne.
Ryan MacMurchy var gjestenes beste spiller, og scoret to mål i tillegg til to målgivende pasninger. Hamarsing Snorre Hallem var nest sist på to scoringer.
 
Storhamar manglet tre ordinære spillere til kampen. I tillegg til skadde Martin Blakseth Huse og Andreas Øksnes, var også Eirik Børresen ute siden kampen mot Sparta.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke