12. des
Espen Knutsen.
FOTO: Fredrik Olastuen
 
Shampo irritert over billige utvisninger
Vålerenga-trener Espen Knutsen var fornøyd med gjennomføringen av kampen, men han mente billige utvisninger ble Vålerengas bane søndag kveld.

Publisert: 22.nov.2015 20.31
Oppdatert: 22.nov.2015 20.31

(Storhamar - Vålerenga 1-0)

Vålerenga-trener Espen Knutsen var fornøyd med hvordan laget hans reiste seg etter å ha tapt 2-0 hjemme for Kongsvinger torsdag kveld.

- Jeg synes vi gjør en ålreit kamp i kveld. Vi er gode defensivt, men vi sliter med å få pucken i mål. Dette var langt bedre enn skandalekampen mot Kongsvinger, sier Espen Knutsen.

gOD ÅPNINGSPERIODE

Vålerenga-treneren var fornøyd med hvordan laget hans kom ut til førsteperioden.

- Vi gjør en veldig god førsteperiode. Kampen var litt tam, og jeg følte at Storhamar ikke ville så mye. Vi klarer å holde dem nede på to skudd, og det er veldig bra, sier Knutsen, som mener at Storhamar fikk med seg noen viktige avgjørelser i tredje periode.

- Vi får to utvisninger som jeg ikke er enig i at vi skal ha. De var billige, og kampen ble på en måte litt avgjort på en sånn situasjon, sier Knutsen.

Storhamar avgjorde kampen mens dommerne hadde armen oppe for en avventende Vålerenga-utvisning.

öSLTUND-SKRYT

- Östlund sto veldig bra for dem. Det er veldig typisk for oss at motstanderkeeperen står på hodet mot oss. Vi er ikke effektive nok på de mulighetene vi får, sier Knutsen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke