20. jun
PUMPET JERN: Den nye Storhamar-backen, Patrik Bäärnhielm, brukte gårsdagens trening til papirarbeid og styrketrening.Foto: Terje Midttun
 
Siste sjanse til toppseriespill
Som ensom svale i Dragons nye vektrom kjørte Patrik Bäärnhielm (31) den første treningsøkten for sin nye klubb, Storhamar, i går.

Publisert: 24.sep.2014 04:00
Oppdatert: 24.sep.2014 04:00

På grunn av papirarbeid i forbindelse med overgangen, kom han ikke på is sammen med sine nye lagkamerater i går, men den tiden kommer. Patrik er glad for at han fikk sjansen til eliteseriespill igjen.

- Hadde ikke sjansen kommet nå, ville helt sikkert den delen av karrieren min vært over. Men når jeg først er her, kan jeg godt tenke meg å satse flere sesonger med Dragons, sier han og bedyrer at formen er bedre enn noen gang.

I bedre form enn noen gang

- Jeg er blitt flinkere og flinkere til å holde kroppen i form og er vel i bedre form nå enn jeg har vært noen ganger før, sier lillehamringen som er selger for Ringnes/Coca-Cola og som etterlot seg turbulens i Ringerike da han takket for seg.

- Akkurat det kjenner jeg ikke så mye til, men jeg ringte i alle fall treneren, Martin Boork og sa fra at jeg skiftet beite. Det kunne de ikke si så mye på ettersom jeg hadde en klausul i kontrakten med Ringerike om at jeg kunne forlate klubben hvis det kom en forespørsel fra en eliteserieklubb. Hva som har skjedd på andre plan i klubben min, vet jeg faktisk ikke.

Det var fredag at Patrik Bäärnhielm fikk beskjed via agenten sin at Storhamar var interessert. På grunn av at Ringerike skulle spille to kamper i helga, ventet han med å gi endelig beskjed til mandag. Alt har gått veldig fort og ett eller annet sted på vegen har det vært en kommunikasjonsbrist.

Med mot Frisk-Asker?

Den sportslige ledelsen i Ringerike gikk ut på sosiale medier med en flatterende karakteristikk av Storhamar Dragons, uten at Patrick vet hva som har skjedd.

(Se kommentar fra Sjur Rakstad-Larsen ved siden av.)

Den spillesugen backen går rundt i Storhamar-garderoben og håper han får debutere for sin nye klubb allerede mot Frisk-Asker.

Gleder seg til å spille

- Jeg ser fram til å få på meg skøytene og så vidt jeg skjønner, består Storhamars lag av en fin miks av rutine og unge, sultne spillere. Jeg ser ikke bort fra at jeg har ett og annet tips å bidra med ute på isen, sier Patrik Bäärnhielm som karakteriserer seg som en tovegs back, som scorer en del mål. Og backspillet løser han med å spille enkelt.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke