15. des
 
Storhamar fikk det tøft mot effektive svensker
(Storhamar - Oskarshamn 2 - 5): Storhamar fikk møte god motstand i form av Allsvenskan-laget Oskarshamn, og det ble som ventet tøft for de gule og blå.

Publisert: 21.aug.2014 19.42
Oppdatert: 22.aug.2014 10.31

Storhamar-trener, Aleksander "Sasja" Smirnov var brukbart fornøyd med det han fikk se av sine egne i 5-2-tapet mot Oskarshamn.

- Det var en god match mot et bra lag, sier Smirnov.

Men Dragene fikk kjørt seg til tider, men viste også gode tendenser som lover godt for sesongstarten i høst.

- Det var en del fine kombinasjoner kampen igjennom. Selv om det glipper litt i slutten av 2. periode var dette en bra kamp, oppsummerer "Sjasja".

Tredje periode:

Storhamar hevet seg etter å ha slitt mot slutten av 2. periode. Med elleve minutter igjen på klokka fikk Lars Erik Hesbråten æren av å sette Storhamars andre for dagen, etter fint forarbeid av rekkekameratene Linus Johansson og Daniel Despotovic.

Men mot slutten av perioden ble sluttresultatet fastsatt etter at Jimmy Andersson pådro seg en fem-minutter, da Morten Poulsen satte inn kampens siste mål sju og et halvt minutt før slutt.

Andre periode:

Storhamar ble kjørt hardt av et Oskarshamn-lag som ser ut til å ha kommet en del lengre i sin sesongoppkjøring. Storhamar slet med tempoet til gjestene, og kommer ofte bakpå i nøkkelsituasjoner.

Oskarshamn trykket lenge og massivt, men Engelange virker lenge trygg og god for vertene. Men etter 35.46 måtte han se den tredje pucken bak seg. David Rodman fikk gå rundt mål og sette inn sin andre scoringer, og det er mulig Engelange burde reddet det målet. 

Oskarshmans fjerde scoring kom etter et flott angrep. Lukas Erikson spilte til Camillo Miettinen, som enkelt spilte fri Greg Squires på bakre stolpe, og tomålsledelsen var blitt til tre.

Første periode:

Storhamar kom tidlig under mot et heltent Oskarshamn. Allerede etter 3.54 sendte Marc Zanetti gjestene i føringen etter flott forarbeid fra David Rodman og Greg Squires. 

Men Storhamar utlignet lynraskt. Kun trettini sekunder senere var vi like langt. Joakim Jensen scoret fra midt i slottet foran Oskarshmans mål. Målgivende kom fra Jimmy Andersson og Pål Johnsen.

Etter dette skjedde det ikke all verden, men på tiden 14.25 måtte Lars Østli sette seg etter å ha holdt en Oskarshamn-spiller i rundvantet for lenge, og dette skulle snart vise seg å koste dyrt. I overtallspillet var Oskarshman effektive og utnyttet den ene sjansen de fikk, da Lukas Eriksen fikk stå helt alene foran Storhamar-målet og føre gjestene i ledelsen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke