15. des
INDISPONIBEL: Andreas Øksnes blir ikke å finne i Storhamar-troppen torsdag.
 
Skadet og suspendert
Andreas Øksnes dro på seg et mulig ribbeinsbrudd i bortekampen mot Geneve lørdag. Søndag fikk han beskjed om at han uansett er suspendert til neste kamp.

Publisert: 01.sep.2015 19.03
Oppdatert: 02.sep.2015 08.57

Forrige sesong slet Andreas Øksnes med skader hele året. Hamar-gutten spilte kun 15 kamper i løpet av sesongen.

Nå har 24-åringen startet sesongen bra, men lørdag smalt det i kroppen hans under bortemøtet med Geneve-Servette.

- Jeg fikk en smell i ribbeinet under kampen, og det var veldig vondt å fortsette, sier Øksnes, som fikk beskjed om at han må stå over returoppgjøret mot Geneve-Servette.

tøff takling

Det var midt i den tredje perioden at det smalt. Joakim Jensen presset en Geneve-spiller inn mot vantet, og taklingssterke Øksnes lot ikke muligheten gå fra seg. Det smalt hardt og høyt på rødlinja.

- Jeg ble litt overrasket da jeg fikk beskjed om karantenen. Men etter å ha sett situasjonen på video, så skjønner jeg hva jeg blir straffet for. Jeg prøver ikke å treffe ham i hodet, men skuldra og albuen kommer automatisk opp idet jeg takler, sier Øksnes.

Øksnes er tilbake i backpar med Lars Løkken Østli, og det synes han er trygt og godt.

- Lars er god å spille sammen med. Vi har vel spilt sammen i fire sesonger, så det er noe jeg liker godt. Vi vet alltid hva hverandre tenker og gjør, sier han.

viktig i undertall

Trener Aleksander Smirnov skulle gjerne sett Øksnes på is torsdag.

- Han er en viktig spiller for oss i undertall. Andreas er oppofrende og viktig i de situasjonene, sier Smirnov, og legger til:

- Men det er ingen krise om vi mangler en back. Vi har fortsatt syv gode backer, så denne situasjonen skal vi takle, sier han.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke