18. aug
Michael Smithurst har mange på skadelista, men tross det vinner Dragons.
 
Skademareritt og kjempesuksess
Dragons-trener Michael Smithurst er spent på hvor mange backer han har til søndagens kamp. Samtidig gleder han seg over suveren lagmoral og fem strake seirer.

Publisert: 10.des.2011 08:12
Oppdatert: -

Både Eirik Dagfinrud og Cato Ørbæk ble skadet i kampen mot Frisk Asker torsdag, og måtte gi seg. Fra før var Lars Løkken Østli, Andreas Øksnes og Andreas Paulsen Aas ute.
Men det stoppet ikke Dragons, som har vunnet de fem siste kampene. I morgen venter Rosenborg hjemme, før det blir kamppause fram til 2. juledag.
- Jeg vil gjerne gi kreditt til de spillerne som har stått igjen. For hver skade har gutta tatt på seg mer ansvar. De har vist en herlig lagmoral, sier trener Michael Smithurst, og legger til:
- Jeg føler at vi har fått optimalt ut av laget, men vi må jobbe med stabiliteten. Vi har nok mistet litt flyt på grunn av skadene, sier Smithurst.
Øksnes ute lenge
Slik var situasjonen på backsiden i går:
Andreas Øksnes sliter med begge lyskene. Han har vært skadet lenge.
- Jeg har vært til undersøkelser, og de tror det er forandring i beinvev. Det har ikke vært noe særlig forandring i det siste, og jeg har fått beskjed om at dette kan ta tid, sier Øksnes.
Lars Løkken Østli sliter med et strekt leddbånd i ankelen.
- Jeg har prøvd meg på is, men jeg kjenner det når jeg tar i litt. Søndagens kamp henger i en tynn tråd, sier Løkken Østli, som er tatt ut i den norske troppen som reiser til Slovenia 13. desember.
- Jeg må ta en avgjørelse om landslaget lørdag.
Håper på Ørbæk og Aas
Andreas Paulsen Aas har slitt med hodepine etter taklingen mot Vålerenga, men håper å spille søndag.
- Vi fant ut at det var lurt å stå over Frisk-kampen. Hodepinen kommer og går, og det er en utfordring når det blir stress.
Cato Ørbæk fikk en vridning i beinet i en takling torsdag, og skal testes på trening før Rosenborg-kampen.
Eirik Dagfinrud måtte også ut mot Frisk. Han fikk seg en smell i skulderen, Det ble tatt røntgenbilder på sjukehuset i Bærum, men de fant ingen brudd. Mye tyder likevel på at han er tvilsom til morgendagens kamp.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke