18. aug
BAKLENGS: Mathias trygg og Jonas Knutsen jubler, men Lars Løkken Østli, Jesper Engelin og Eirik Børresen depper. Det ble tap, krydret med sjukdom og skade.FOTO: Arve Hovelstuen Blystad
 
Skademarerittet fortsetter
Trener Michael Smithurst måtte forandre på alle rekkene igjen i går. Christian Larrivée forsvant under oppvarminga, og Trygve Hillestad rakk bare noen få bytt.

Publisert: 03.jan.2014 04:13
Oppdatert: -

Christian Larrivée sto i lagoppstillingen, men kom aldri på isen. Kanadieren sliter med omgangssjuke, og ble sendt hjem. Signalene i garderoben gikk på at han kan rekke Oilers-kampen lørdag.
Med Larrivée ute måtte trenerteamet forandre på alle rekkene rett før kampstart.

Forsvant to i Trondheim

Trygve Hillestad måtte gi seg i 1. periode i går kveld etter en smell i skulderen.
Mot Rosenborg 28. desember pådro Eirik Skadsdammen seg tre brudd etter at han fikk et skudd i hodet, og han er ute en stund. I den samme kampen fikk Bryan Schmidt en smell i kneet.
Det har vært et skade- og sjukdomsmareritt stort sett hele sesongen for Dragons.

- Må være optimister

- Jeg tror ikke vi har stilt fullt lag i en eneste kamp. Med flere spillere ute hele tida blir det tungt for dem som står igjen, men vi må være optimister og holde humøret oppe så godt det går. Men det har vært veldig mye. I dag måtte vi forandre på rekkene igjen, og det har skjedd litt for ofte denne sesongen, dessverre, sier trener Michael Smithurst, som var tilbake i boksen i går.

Hillestad til sjekk i dag

Lege My Lystad har vært med i det medisinske teamet rundt Storhamar lenge, og hun har hatt travle dager denne sesongen.
- Det ble ikke så mye fri i jula. Når det gjelder Trygve, så skal vi ta bilder fredag for å få kartlagt skaden. Han spiller ikke mot Stavanger lørdag. Trygve fikk en takling i skulderen, sier lege My Lystad, og fortsetter:

- Vært ekstremt

- Bryan er i bedring, og vi kjører et opplegg hver dag, men jeg tror ikke han spiller lørdag. Det er nok for tidlig.
Storhamar-legen har fått nye utfordringer hele vegen.
- Vi har hatt altfor mye, men det meste av det er umulig å gardere seg mot. Det har vært ekstremt, men for oss handler det bare om å beholde roen, og ta ting etter hvert. Vi har hatt mye uflaks, sier My Lystad.
Eirik Skadsdammen var på kampen i går.
- Jeg får lyst til å spille, men jeg må være litt tålmodig, sier hardhausen, som ble operert for kraniebrudd i Trondheim 5. juledag.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke