22. aug
SMÅBEKYMRET: Storhamar-trener Aleksander Smirnov.
FOTO: Bendik Havdal Eriksen
 
Skader og sjukdom herjer Storhamar-troppen
Tunge fravær på dagens trening.

Publisert: 01.okt.2015 18:27
Oppdatert: 02.okt.2015 02:18

Storhamar-trener Aleksander Smirnov har fått kjenne på slitasje i troppen etter en høst med uvanlig mange kamper. Storhamar har allerede spilt 11 offisielle kamper siden 20. august. Lørdag venter fjorårets semifinalemotstander Sparta Sarpsborg borte.

Følgende spillere trente ikke i dag: Scott Hotham, Lars Løkken Østli, Alexander Reichenberg, Christian Larrivée og Eirik Skadsdammen.

Martin Blakseth Huse deltok med laget, men uten fysisk nærkontakt. Magnus Lindahl trente på is etter at laget var ferdig. 

Smirnov liker ikke situasjonen

Aleksander Smirnov forteller at han gjerne skulle sett flere spillere på is.

- Jeg er litt bekymret for situasjonen vi har havnet i, men samtidig er det flere spillere som er på vei tilbake. Alexander Reichenberg, Christian Larrivée og Eirik Skadsdammen er tilbake i morgen, så vi får nok et sterkt lag når vi skal til Sarpsborg, sier han.

Sparta møter Frisk Asker borte i kveld, og dermed må Østfold-klubben spille to kamper på tre dager. Storhamar spilte mot Stavanger tirsdag.

- Vi tenker ikke at vi har noen stor fordel av de to ekstra dagene med hvile. Det der jevner seg ut i løpet av en sesong, sier Smirnov, som har analysert 1-2-tapet mot Stavanger nøye.

fornøyd med innsatsen

- Innsatsen var veldig bra mot Stavanger, men jeg er misfornøyd med valgene vi gjorde med pucken. Særlig backene våre gjorde for mange dårlige valg. Kampen kunne vippet begge veier, og jeg mener vi i hvert fall fortjente ett poeng, sier Smirnov. 

Sparta-stjernen Henrik Malmström fikk matchstraff i hjemmemøtet med Lørenskog lørdag. Han fikk to kampers karantene - det betyr at svensken også må sone mot Storhamar lørdag.

- Jeg har registrert at han ikke skal spille, men jeg har ikke noen videre kommentar til det. Vi spiller mot Sparta, ikke Malmström, sier Smirnov. 

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
TILBAKE: Magnus Lindahl gikk på is for seg selv.
FOTO: Bendik Havdal Eriksen
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke