25. jun
 
Skadsdammen: - Vi er på nivå med alle lag

Publisert: 25.okt.2010 04:12
Oppdatert: -
ASKER: Eirik Skadsdammen scoret Storhamars første mål i undertall. Etter kampen mot Frisk-Asker var han likevel ikke fornøyd:
- Vi er på nivå med alle lag vi møter. Nå har vi spilt fire kamper mot de antatt beste lagene og vært stort sett like gode som dem. Når vi møter Asker og liksom skal ha gummiskiva mer og kanskje dominere kampene, faller vi ned og er akkurat på samme nivå som Asker også, totalt sett. Det er noe vi har slitt med før, og som vi fortsatt ikke helt har lært av, sier Skadsdammen.
Han får støtte av Peter Johansson, som tror det tøffe kampprogrammet kan være en av årsakene.
- Vi møtte de fire tøffeste lagene på sju dager, før denne kampen. Jeg tror vi fortsatt har bra med saft i beina, men at det kanskje sitter litt i hodet, sier Johansson.
Det gjorde at Storhamar så uorganisert ut i går kveld.
- Vi flyr litt rundt overalt, en og en. En presser og fire ser på, og da gir vi motstanderen det ene sekundet de trenger. I tredje periode gikk vi mer på skøyter og fikk tempo i spillet vårt. Da var vi best, sier Skadsdammen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke