9. des
Eirik Skadsdammen
 
Skadsdammen med egen plingfest

Publisert: 30.nov.2009 05.03
Oppdatert: -
HAMAR: Fotballinteresserte Eirik Skadsdammen ladet opp til kamp med å følge med på mimresendingene i forbindelse med at det er 40 år siden første tippekamp ble vist på tv.

- Jeg fikk med meg mange morsomme gamle klipp, og enda morsommere frisyrer, humrer Skadsdammen, som fulgte opp med sin egen plingfest i 2. periode.
Han fikk pucken på blålinja av Pål Johnsen, forserte noen meter, og klinket gummiskiva i krysset via stanga. Lyden av gummi mot metall hørtes godt i Amfi'n.
- Den var fin den. Jeg bestemte meg for å skyte da jeg fikk pucken, og prøvde å sikte der oppe. Litt heldig og litt dyktig, sier Skadsdammen, som fulgte opp flere gode kamper med en meget god i går.
- Det har gått bra en stund. Jeg kjenner at kroppen fungerer og at jeg orker mye. I starten ble det ofte til at vi ga bort pucken, mens vi nå prøver å holde på den litt mer. Rekka har fungert bra, og det gir sjøltillit, sier Skadsdammen.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke