17. aug
SELGER DRAGONS: Svein Skarpmo
 
Skarpmo venter sponsorkroner inn i slutten av januar
Svein Skarpmo er i full gang med å forberede den store sponsorjakten i regi av Storhamar Dragons.

Publisert: 22.jan.2014 04:13
Oppdatert: -
Hamar
Allerede før jul var han ute blant flere av sponsorene for å lukte på interessen for å være med videre. Han følte han ble meget positivt mottatt. Han har også oppsøkt potensielle samarbeidspartnere som også var positive til å profilere seg gjennom Storhamar Dragons. Også der var stemningen positiv.
- At det bare ble med samtaler på slutten av fjoråret, kom av at budsjettene var oppbrukt. At starten på det nye året har vært avventende, kommer av at bedriftenes årsoppgjør er prioritert, sier Svein Skarpmo.
- I stedet har vi benyttet tiden til å lage en strategi for arbeidet framover og utarbeidet et nytt presentasjonsprogram av klubben. Denne presentasjonen blir klar torsdag. Da setter jeg i gang for fullt og håper å ha de første avtalene klar i løpet av neste uke, slik at vi kan begynne å etterfylle klubbkassa, sier Skarpmo, som gjerne ser at det snart begynner å komme noen positive innslag i media etter det knallharde kjøret de siste ukene.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke