buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Skiller på rollene igjen

Publisert: 23.apr.2008 08:44
Oppdatert: -
HAMAR: Da Elitehockey ble stiftet tok organisasjonen over rollen til eliteserieforeningen.

Nå er eliteserieforeningen startet opp igjen, for å ta seg av det sportslige samarbeidet. Heretter skal Elitehockey kun ta seg av det markedsmessige, sammen med ishockeyforbundet.
Fram til årsmøtet senere i år er Reidar Sundt konstituert styreleder i Elitehockey.
Alle eliteserieklubbene med unntak av Vålerenga var enige i å stille seg bak et mistillitsforslag mot Vålerengas representant Bjørn Kløvstad i vinter. Han trakk seg fra ledervervet i januar.
Årsaken var blant annet at klubbene vil at Elitehockey skal bestå av personer fra klubbene, og ikke fra selskapene som finansierer klubbene.
Svein-Erik Edvartsen sluttet som daglig leder i mars, og foreløpig har ikke Elitehockey noen planer om å erstatte ham i en lignende stilling.
- Vi kommer nok til å knytte til oss en person som kan gjøre noen av oppgavene, men ikke i en full stilling. For oss er det viktigst med proff hjelp i markedsarbeidet, slik vi i dag har avtale med Jan Thorstensen, sier Tore Tomter.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat