6. des
GLEDER SEG: Eskil Ervik t.v. og Sjur Lothe Larsen håper folk i regionen stiller opp når Lothe Larsens firma skal slå et slag for Storhamar Dragons lørdag.
 
Slår et slag for Dragons
Lørdag skal HamKam-spiller Vegar Bjerkes callsenter slå et slag for Storhamar Dragons. Da stiller firmaet sju av sine ansatte, lokaler og teknisk utstyr til disposisjon for ishockeyklubben.

Publisert: 07.nov.2008 06.02
Oppdatert: -
HAMAR: Storhamar Dragons satser på medlemsverving, verving av støttemedlemmer, og for bidrag direkte til Storhamar barne- og ungdomsavdeling. Det er først og fremst folk i Hamar-regionen som blir oppringt, i tillegg til husstander i Løten, Ottestad og søndre deler av Ringsaker.
- Vi gjør dette fordi vi ønsker å spille på lag med idretten, sier daglig leder Sjur Lothe Larsen som eier Prodialog sammen med Vegar Bjerke.
Det initiativtaker Lothe Larsen har i bakhodet, er blant annet rekruttering av ansatte til egen bedrift. Han ønsker å avmystifisere mytene om egen bedrift og ser flere potensielle deltidsansatte blant idrettsungdom i både Storhamar, HamKam og andre idrettslag.

Alt til Dragons
- Vi ønsker også gjennom dette, å bidra til at idretten i byen får bedre kår å drive under, sier Lothe Larsen og legger til at alle bidrag hans ansatte og de 16 innringerne som Dragons skal stille med, skal gå til Dragons i sin helhet.

Lothe Larsens firmas bidrag, er lønn til hans egne ansatte i den tiden de jobber, pluss at han holder lokaler og utstyr til jobben som skal gjøres, foruten å stå for fakturering og etterarbeid.

Mål: 150.000
Lothe Larsen har tidligere vært med på et lignende stunt i Kongsvinger Toppfotball. Det innbrakte 400.000 til Glåmdal-klubben.

- Ambisjonen vår er å få inn 150.000 kroner, sier daglig leder i Storhamar Dragons, Eskil Ervik.
Han regner med å plukke egne innringere blant egne styremedlemmer, tidligere aktive, politikere i Hamar og foreldre med barn i yngres avdeling.

Engangsforeteelse
- Det er et kjempeinitiativ som er kommet fra Prodialog, sier en meget forventningsfull Ervik. Han understreker viktigheten av alle gode intensjoner for idretten i byen.

- Jeg tror det er viktig for idretten i byen å stå sammen nå, i en tid vi alle opplever litt motgang. HamKam rykket ned, og vi sliter med økonomien. Da er det viktig at folk stiller opp for oss og husker hva det er som setter Hamar på kartet, sier Eskil Ervik. Han ønsker at folk er positive til henvendelsene de vil få i løpet av lørdagen, slik at kampanjen kan bli en engangsforeteelse.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke