20. jun
Espen Løvås
 
Slik er arrangementsstaben i Storhamar Dragons organisert

Publisert: 10.feb.2011 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: Arrangementsansvarlig Espen Løvås styrer drøyt 250 frivillige under Dragons hjemmekamper. Direkte under Løvås, kommer en funksjonæransvarlig og en driftsansvarlig.
Under disse igjen er det fire hovedgrupper: Sport, arenaproduksjon, marked/salg og sikkerhet.
Deretter kommer alle undergrupper der vi finner de frivillige rundt 130 funksjonærer for hver hjemmekamp.
Storhamar Dragons har følgende undergrupper:
Kampavvikling, kube/kamera, studio/pyro, VIP, parkering, lag/dommere/TV, lyd, stevnekasserer, førstehjelp, presse, cheerleader, billetter, verter/vertinner, statistikk, media/web, arenasalg, politi og informasjon/resepsjon.
Hver av disse undergruppene har en egen ansvarlig leder. Hvor mange som sorterer inn under hver og en av disse gruppene, har ikke Espen Løvås oversikt over, men klubben har sørget for å ha en backupløsning, slik at de har folk å sette inn der hvor behovet er størst.
Slik vi har gjort det til nå, går blant daglig leder Carl Oskar Bøe Andersen og markedssjef Jon Inge Kjørum, som i utgangspunktet er VIP-verter, inn og avlaster om behovet er der.
- Jeg tror jeg har gjort de fleste jobbene som hører med til et arrangement, sånn som å fylle på varer, skaffe pengeveksling, koke kaffe, steke vafler og alt annet. Ingen jobb for stor, ingen for liten, sier COBA, som mener det viktigste er å få organisasjonen til å fungere.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke