buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
 
Slik forklarer hat-trick-helten målene
Jacob Berglund sto fram i Storhamars nedsabling av Kongsvinger. Svensken scoret tre mål, og i videoen over kan du høre hvordan han selv forklarer hat-tricket.

Publisert: 28.jan.2016 21:25
Oppdatert: 28.jan.2016 21:25

Storhamar ville ikke la Kongsvinger komme unna med nok en derby-seier denne sesongen. Og Storhamars poengkonge brukte ikke mange sekundene på å sette standarden for kampen.

Se intervju med Berglund i videoen over saken!

41 sekunder ut i kampen gikk hjemmelaget seg bort i midtsonen. Mikael Zettergren satte fart og serverte Berglund på bakerste stolpe. Svensken hamret inn sin første av i alt tre scoringer.

- Bra fra første dropp

- Jeg synes vi gjør en bra kamp fra første dropp. Vi lot dem aldri komme inn i kampen, fikk et par tidlige scoringer og hjalp Hestmann til å holde nullen helt bakerst, sier Berglund.

Tre OVERTALLSCORINGER

I andre kamp på rad bøttet Storhamar-gutta inn scoringer. I kveld kom tre av åtte scoringer i overtall. Det gleder Berglund.

- Det har gått litt trått en stund, med både power play og scoringer framover. I de to siste kampene har vi fått det til veldig bra og det gjelder å bygge videre på dette, sier centeren.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat