7. des
 
Slik spilte Patrick
HAs sportsjournalist fulgte Patrick Thoresen med argusøyne. Les hans obsverasjoner.

Publisert: 16.mai.2008 09.00
Oppdatert: -

Ha-no i USA

1. periode:
2.24: Første gang på isen med fjerderekka. Spiller ca. 40 sekunder uten å skape noen sjanser, men slapp heller ikke gjestene inn i egen sone.

16.38: Etter mange minutter med utvisninger kom en spillesugen og frisk Thoresen inn. 24-åringen stjeler pucken høyt i gjestenes sone, spiller videre, får pucken tilbake og skyter fra skrått hold. Keeper Marc-Andre Fleury blokkerer. Etter går han uredd inn området og skaper litt gruff slik at Pittsburgh får en utvisning som ender med 3-0-scoringen.
2. periode:
22-40: Patrick vinner pucken i egen sone gjennom god forechecking, frakter den opp til offensiv blå, der han legger pucken mellom beina til en lagkamerat bak ryggen.
29.12: Patrick kommer inn sammen med Daniel Briere og Jeff Carter, begge målscorere i kampen. Patrick åpner med en susende takling i egen sone slik at hjemmelaget får kontroll på pucken. I det påfølgende angrepet har han to gode sjanser. Først på et godt skudd der en av Pittsburghs backer så vidt får klarert foran Thoresen som stuper inn på mål.
I samme angrep får han pucken fint rett på innsiden av blålinja, og kan skyte. I stedet sentrer han til Briere som forsøker å finne Thoresen foran mål igjen, men pasningen kom noen tideler for tidlig.
34.01: Byttet med fjerderekka starter med en dropp i egen sone. Pittsburgh vinner den, men før de får skapt noe, vinner Patrick pucken og klarer. Nok en gang blir det et offensivt opphold på isen, dog uten de store sjansene denne gang.
3. periode:
42.20: Thoresen inn i et kort bytte der fjerderekka nøytraliserer Pittsburgh igjen. Gjestene setter inn stjernene, og Flyers bytter kjapt.
Ca 44.30: Patricks andre bytte i perioden blir litt rotete, men Hamar-gutten er destroyer, og vinner nesten pucken to ganger med god jobbing.
47.15: Patrick kommer inn med Vaclav Prospal og Joffrey Lupul. Fortsetter å gjøre en god jobb og forstyrrer mye. Etter 15 sekunder har han et backhandskudd som blir blokkert.
51.07: Inn med fjerderekka. Malkin kommer inn i byttet, men Thoresen er ivrig, og tvinger fram en blokkering fra Pittsburghs keeper.  
59.45: Etter to scoringer for gjestene, blir fjerderekka spart noen minutter, men når kampen er avgjort etter 4-2 i åpent mål, får fjerderekka og Patrick æren av å avslutte kampen og motta et stigende jubelbrus fra de nesten 20.000 tilskuerne.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke