5. des
 
Smirnov er glad det ikke gikk verre med Berglund
På slutten av kampen mot Sparta fikk Jacob Berglund en skikkelig trøkk i ansiktet, og to tenner knakk. Det likte Dragons-trener Aleksander Smirnov veldig dårlig. Hør reaksjonen hans på Rinkside. Storhamar vant kampen 4-1.

Publisert: 06.des.2014 19.11
Oppdatert: 07.des.2014 16.36

Aleksander Smirnov mente det var respektløst av Sparta-spilleren. Det var igjen kun 45 sekunder av kampen da situasjonen oppsto. I Rinkside kommenterer han hendelsen.

Storhamar fikk Martin Gran skadet i kampen. Unggutten fikk en smell i hodet, og sjanglet av isen. Nå kan U20-VM stå i fare for Gran, som har hatt en veldig bra sesong i gult og blått.

Erik de la Rose er også gjest i Rinkside-studio. Svensken har skrevet under på en ny kontrakt som strekker seg ut denne sesongen og tre sesonger til. 21-åringen forteller om hvorfor han trives så bra i Storhamar og i Hamar.

Svein Harald Arnesen er ekspert i Rinkside, og forteller om hva hvorfor Storhamar er et topplag i eliteserien.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke