15. des
 
Smirnov får æren
Aleksander Smirnov får æren for den utrolige snuoperasjonen Storhamar har vært gjennom, fra det desiderte nullpunktet mot Stavanger 27. september i for.

Publisert: 13.jan.2015 04.00
Oppdatert: 13.jan.2015 03.59

Storhamar dro til Stavanger med tre backer og tapte 1-9 i en kamp uten lyspunkter. Siden den gangen har Storhamar hatt en bratt formkurve som peker rett opp-over. Siste gangen Storhamar gikk av isen uten poeng, var mot Frisk-Asker den 26. oktober. Nå truer laget Stavanger på toppen av eliteserietabellen. Seier hjemme torsdag, betyr at avstanden har minsket til to poeng.

Aleksander Smirnov gir nyanskaffelsene i laget mye av æren for at snuoperasjonen har lyktes.Og rosen får han i retur.Jacob Berglund sier dette som Aleksander Smirnov:- Han (Smirnov) er rolig og fattet hele tida. Han beholder roen i en situasjon andre trenere både ville blitt stresset og nervøse. Roen hans smitter over på oss.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke