20. aug
solid: Robert Hestmann fikk mye å gjøre i bortemøtet med Lørenskog. Her er det Tony Romano som prøver seg.foto: Fredrik hubred hagen
 
Smirnov står overfor et tøft keepervalg
Torsdag sto svenske Oskar Östlund godt mot et svakt Vålerenga-lag. Lørdag stengte Robert Hestmann buret mot Lørenskog. Nå har keeperne gitt Aleksander Smirnov mye å tenke på.

Publisert: 18.aug.2015 09:10
Oppdatert: 18.aug.2015 09:15

Storhamar kom til Lørenskog stinne av selvtillit etter 6-1-seieren mot Vålerenga. Mot Lørenskog fikk Storhamar det til tider tøft, men bakerst sto en god Robert Hestmann på hodet for å holde scoringene unna.

– Jeg synes det gikk veldig bra. De skjøt ikke i løpet av de første sju minuttene, så jeg var litt spent på det første skuddet, sier Hestmann, som reddet 29 av 30 pucker. Kun én gang klarte Nathan Longpre å lure keeperen.

– Det er ikke så ofte jeg har følt meg så bra under en treningskamp, sier Hestmann, som var andrekeeper i Storhamar for to år siden.

-Det er vanskelig å stå på toppnivå når man ikke spiller fast. Nå håper jeg å få den tryggheten her, sier han.

tar over 

Forrige sesong sto Andrew Engelage glimrende bakerst for de gule og blå. Han hadde høyest redningsprosent både i serien og i sluttspillet. Hestmann forstår at han vil bli målt opp mot Engelages nivå.

– Han var veldig god her i fjor, så det er ikke så rart at jeg vil bli sammenlignet med ham. Jeg må bare stå så godt jeg kan. Jeg ønsker å spille hele tiden, og jeg er veldig klar for å kjempe med Oskar om mest mulig istid, sier Hestmann til HA-sporten.

– robert reddet oss

Sasja er veldig imponert over det han har sett fra keeperduoen.

– Robert reddet oss da vi gjorde dumme valg i midtsonen. Han sto veldig bra, og jeg er fornøyd med det jeg har sett av keeperne mine, sier Smirnov, som kommer til å bruke uka på å terpe mot torsdagens viktige kamp.

– Vi kommer til å gå ned litt på treningsmengden nå. Vi har kjørt veldig harde økter, men slipper opp litt nå, sier Smirnov, som ikke ønsker å si hvem som starter torsdagens kamp.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke