25. jun
KLAR FOR KAMP: Aleksander Smirnov forbereder gutta sine til møtet med Løreskog.
FOTO: Arve Hovelstuen Blystad
 
Smirnov tenker ikke på CHL
Storhamar-trener Aleksander Smirnov forteller at spillerne kun tenker på dagens kamp mot Lørenskog. Tirsdagens kamp mot Red Bull Salzburg er et ikke-tema.

Publisert: 18.sep.2015 19:45
Oppdatert: 18.sep.2015 19:45

Storhamar er inne i en hektisk kampperiode. I morgen er det bortekamp mot Lørenskog. Tirsdag venter Red Bull Salzburg, torsdag venter Stjernen, og neste søndag skal Smirnovs gutter til Askerhallen for å møte Sune Bergmanns Frisk Asker.

– Vi er inne i en tøff periode nå, med mange kamper i løpet av en kort periode. Vi tenker ikke på tirsdagens kamp mot Red Bull Salzburg nå, forteller Smirnov, og legger til: 

– Alt fokus ligger på kampen mot Lørenskog. De har et tøft og godt lag, og vi må være veldig godt forberedt. Det ville vært dumt av oss å bry oss om CHL nå, sier Smirnov.

fikk gode svar

Tirsdag kjørte Storhamar over Lillehammer i Kristins Hall. Hele 10–1 ble resultatet etter 60 spilte minutter.

– Vi gjorde en veldig god kamp sist. Vi var gode i alle lagdeler, sier Smirnov.

Han er fornøyd med hvordan laget hans klarte å true Lillehammer hele veien.

– Vi fikk med backene inn, og det tror jeg var veldig viktig for måten vi spiller på. Men vi må passe oss for å ikke bli for åpne bakover. Mot Lørenskog er det ikke sikkert vi kommer til å sende frem backene på den måten. Alle kamper er forskjellige, sier Aleksander Smirnov.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke