20. aug
 
Smithurst: - Har ikke endret lederstil
Det gikk sportslig på tverke og Dragons-trener Michael Smithurst fikk forrige sesong kritikk for lederstilen. Nå er laget best i Norge - uten at treneren har endret stil.

Publisert: 17.okt.2013 14:32
Oppdatert: -

Det meste går på skinner for de gule og blå, som etter ni kamper topper GET-ligaen fem poeng foran Vålerenga. Stemningen er langt lystigere - også når Michael Smithurst intervjues av Rinkside på HA-TV (øverst i artikkelen) før kveldens match mot Sparta i Østfold.

Alle har landskamper

Slik forteller treneren om den sportslige forskjellen fra i fjor:

- Det er bare å påpeke at de er gode ishockeyspillere. Alle i stallen vår har landskamper på et eller annet nivå, og alle er dyktige spillere. Dessuten har noen av de yngste begynt å blomstre.

- Trykker på andre knapper

- Men er du også blitt en bedre trener etter kritikken du fikk?

- Vi trykker kanskje på noen andre knapper, men jeg behandler ikke spillerne noe annerledes enn det jeg gjorde i fjor, svarer Smithurst.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke