20. aug
DRAGONS-LEDELSE: Nathan Martz jubler for Dragons-mål, men til slutt måtte han se seg slått.
 
Smithurst mener enkle feil ødela
VIF ble for sterke for ubeseirede Storhamar i kveld. Dragons-trener Michael Smithurst mener enkle feil var avgjørende.

Publisert: 19.okt.2013 14:52
Oppdatert: -

Dragons sjokkåpnet ved å score etter ti (!) sekunder ved Nathan Martz. Mens stemningen var på topp blant Dragons-supporterne, ødela Vålerengas Tobias Lindström festen.

Feil etter feil

Først var Pål Johnsen uheldig og mistet pucken etter en dropp som Storhamar vant. Tre sekunder senere sto det 1-1 da Filip Gunnarsson scoret.

I overtall sendte Lars Erik Hesbråten Dragons tilbake i føringen i den første perioden, før Steffen Søberg stengte buret resten av aften.

En feilpasning av Trygve Hillestad i egen sone ga nevnte Enström en enkel oppgave med å sette 2-2, før samme mann scoret på nytt slik at snuoperasjonen var et faktum.

- Det er enkle feil som avgjør kampen, sier Smithurst etter kampen, og legger til:

- Enström får drible seg igjennom hele laget og score. Det er ikke lov. Vi skal heller ikke slippe inn tre sekunder etter å ha vunnet en dropp. Det skal heller ikke skje, sier han.

Mathias Trygg økte VIF-ledelsen til 4-2 i den andre perioden, før Enström satt 2-5 i åpent mål helt på tampen.

- Måtte komme

Selv om dette ble dragenes første tap etter ordinær spilletid denne sesongen, hang likevel ikke Smithurst nevneverdig med hodet.

- Ingen går ubeseiret gjennom en hel sesong, og tapet måtte komme til slutt. Vi taper på feil som en enkle å rette opp, så derfor er jeg ikke så utrolig skuffet likevel, sier han.

På tribunen lagde de 3981 tilskuerne folkefest. Det ble et ekte derby-oppgjør i god gammel stil.

- Jeg tror de fleste syntes kampen var underholdene og morsom å se på. Den hadde et litt historisk drag over seg, mener Smithurst.

Neste motstander er Stavanger på torsdag. Da er forhåpentligvis både Lars Løkken Østli, Bryan Schmidt og Eirik Børresen med for Dragons.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke