20. aug
KLARE: Vetle Lindstad (f.v.), Anders Gulliksen, Jørgen Langdalen, Stein André Hagen og Simen Løvhaug Hansen.
FOTO: Bendik H. Eriksen
 
Sparer stjernene mot Lillehammer
I morgen drar Storhamar til Lillehammer for å spille sesongens tredje treningskamp. Men noen spillere blir igjen i Hamar.

Publisert: 21.aug.2015 17:45
Oppdatert: 21.aug.2015 17:45

I morgen får ungguttene Jørgen Langdalen, Vetle Lindstad, Anders Gulliksen, Stein André og Simen Løvhaug Hansen muligheten når Storhamar gjester Kristins Hall.

Det er knallhard kamp om plassene i Storhamar-troppen, og nå håper gutta å kunne overbevise trenerteamet om at de fortjener en plass på laget.

- Gripe muligheten 

- Alle vil spille, så det handler om å gripe muligheten, sier Anders Gulliksen, som får støtte av Jørgen Langdalen.

- Når man så på det livet det var her mot Sparta Praha, så er det klart at man har lyst til å være med. Jeg håper å få vist meg frem, sier Langdalen, som får mye skryt av assistenttrener Pål Johnsen.

langdalen-skryt

- Jørgen har tatt enorme steg i løpet av sommeren. Han gikk ned på arbeidsmengden, og det gjorde at han fikk mulighet til å trene mye mer. Han er blitt bedre på absolutt alt, sier Johnsen, og legger til:

- Han er en spiller som trener på de tingene han ikke er så god på. I tillegg studerer han detaljer og prøver å bruke det han lærer, sier Johnsen.

Christian Larrivée, Scott Hotham og Jimmy Andersson får hvile under morgendagens kamp, mens Hampus Gustafsson og Magnus Lindahl må stå over på grunn av skader.

- Vi har valgt å la de tre spillerne få stå over på grunn av skadehistorikken deres. Det er ikke noe dramatisk ved den avgjørelsen, sier Pål Johnsen.

HATV sender kampen direkte lørdag, og vi starter sendingen klokka 14.50, med kampstart klokka 15.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
POSITIV: Pål Johnsen liker det han har sett av ungguttene.
FOTO: Arve Hovelstuen Blystad
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke