23. aug
 
Dette mener Ole Eskild om Sparta
Dette er terningkastene han triller:

0
Publisert: 10.mar.2016 09:19
Oppdatert: 10.mar.2016 11:00

➤ Backer

Dette er akilleshælen i Sparta-laget. De har sluppet inn mange mål i seriespillet, og det er et lag som må slippe inn færre mål når vi kommer til sluttspillet. De jobber knallhardt som en enhet bakover, og de er strukturerte.

Terningkast: Fire

➤ Forwards

Veldig bra besatt framover i banen, og det er den store styrken i laget. Har flere viktige spillere ute med skade, i Lystad Jacobsen, Eriksson og Niklas Roest. De har en veldig bra komponert løperrekke. Knelsen er nøkkelen offensivt, som har plukket 64 poeng i seriespillet. Meget sterke offensivt.

Terningkast: Fem

➤ Keepere

Har et soleklart førstevalg i Tommy Johansen. Det er en fordel for Sparta, sånn sett, at de er veldig klare på hvem som skal stå. Han har sluppet inn over tre mål i snitt mot Storhamar denne sesongen, og 2,8 i snitt totalt i seriespillet. Jeg synes Tommy Johansen kan stå fantastisk, men statistikk juger ikke, og han er nummer sju i seriespillet i redningsprosent.

Terningkast: Fire

➤ Trenere

To meget kloke trenerhoder i Lenny Eriksson og Jonas Elofsson. De har orden på det de holder på med. De virker stabile, og har gjort en veldig bra sesong med Sparta og førte de til en delt tredjeplass.

Terningkast: Fem

Totalt: 18

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke