20. aug
SPARTA-HJELP: Eirik Børrensen (t.v.) og Sparta Sarsborg slo Frisk Asker 5-1 på borteis og ga Storhamar en sjanse til å dra ifra Askerlaget med seier mot Stavanger torsdag.
 
Sparta banket Frisk Asker
Frisk Asker, formlaget i norsk hockey inntil de møtte Storhamar Dragons søndag, gikk på et stygt hjemmetap mot Sparta Sarpsborg i kveld (1-5).

Publisert: 13.jan.2015 21:48
Oppdatert: 13.jan.2015 21:47

Askerlaget hadde ni seirer på rad og begynte å drømme om seriegull før Storhamar vant søndagens toppkamp 5-3, strammet grepet om 2.-plassen og tok innpå serieleder Stavanger.

To dager senere ble Frisk Asker utspilt på egen is igjen.

Mats Weberg, David Hallström og Patrick André Bovim ga gjestene 3-0-ledelse i første periode, og kampen ble aldri spennende igjen.

Hallström endte med to mål og en assist da Sparta ytterligere strammet grepet om 5.-plassen. Det er nå hele 11 poeng ned til Vålerenga på 6.-plass, og bare fem poeng opp til Frisk på tredjeplass.

Eirik Børresen scoret sarpingenes femte og siste mål.

(©NTB)

 
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke