20. aug
 
Spets kan være poengkongen

Publisert: 12.mai.2009 05:08
Oppdatert: -
HAMAR: Torbjørn Orskaug har en plass ledig som han vil fylle med en spiller som produserer poeng jevnt og trutt. Den spilleren kan være Knut Henrik Spets. Spets har fått et tilbud, som han takket nei til. Det var for dårlig økonomisk.

Spets sa dette i går.
- Det er ikke noe nytt i saken. Jeg skal snakke mer med Storhamar. Jeg takket nei til det første tilbudet. Det var for dårlig økonomisk. Vi får se hva som skjer. De kutter i Vålerenga også. For meg er ikke dette noe stress. Det er nok mer stress for klubbene, sier Knut Henrik Spets, som har samboer fra Hamar.
Johnny Bruun har gått fra Vålerenga til Lørenskog. VIF-gutta Kenneth Larsen og Lars Erik Lund er også aktuelle for klubben fra Romerike. Tidligere har Tommy Jakobsen og Inge Stokvik sagt ja til Lørenskog.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke