buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
KLAR FOR SEMI: Patrick Thoresen er klar for semifinaler med Philadelphia Flyers.Han håper flyten fortsetter.
 
Spiller om å få ha pokalen i én dag
Dersom Patrick Thoresen og Philadelphia Flyers vinner Stanley Cup, får Hamar-gutten lov til å ha med seg verdens eldste idrettspokal med seg hjem én dag. Patrick håper flyten fortsetter i semifinalen som starter natt til lørdag norsk tid.

Publisert: 09.mai.2008 06:00
Oppdatert: -
HAMAR: Philadelphia ble nummer seks i serien i East Conference denne sesongen, og måtte vente på sluttspillsbekreftelsen helt inn i de siste av de 82 serieoppgjørene.

Som for mange andre lag, har de imidlertid framstått på en helt annen måte i sluttspillet.
- Vi har hatt flyt. Du merker det med en gang når pucken spretter din vei. Det er en viktig egenskap i alle sluttspill. Alle lag som kommer langt har den lille flaksen, sier Patrick Thoresen til HA-sporten.

- Pittsburgh gode
Nå har Flyers altså bare en hindring før de er i finalen i Stanley Cup. To ganger har de slått ut andre lag som har vært favoritter, blant annet serievinner Montreal.

Pittsburgh er likevel en enda tøffere motstander. Stortalentet Sidney Crosby spiller for Penguins.
- Pittsburgh er gode. De har vært det i hele år, og har imponert i sluttspillet. Etter at jeg kom til Philadelphia har vi tapt to bortekamper og vunnet en hjemmekamp mot dem.

Mellom tredje og fjerde
Patrick har pluss to på sine 11 sluttspillkamper, og har vekslet litt mellom det klubben kaller tredjerekka og fjerderekka.

I tredjerekka ble han blant annet matchet tett mot Aleksander Ovetsjkin i Washington.
I tredjerekka har han oppgaver i undertall, mens det i fjerderekka kun er hovedsakelig en oppgave. Holde stillingen mens de andre hviler.
I de to siste kampene i kvartfinalen var Thoresen nettopp i fjerderekka etter at en lagkamerat kom tilbake fra skade.

Skape energi
- Jeg tenker ikke så mye på det at det kanskje er fjerderekka. Det er en viktig oppgave å drepe litt tid i kampen for de andre rekkene. Skape litt positiv energi til laget og jobbe på. Det blir også noen sjanser, sier Patrick.

Han er allerede historisk ved å bli den første norske spilleren i et NHL-sluttspill, den første som har målpoeng, den første som har vunnet og den første som spiller semifinale.
Det er mange kamper igjen til han kan bli den første norske som eventuelt får ta med seg den store pokalen hjem og sette på peishylla for en dag.
Det er i så fall en passende dag å invitere over venner og familie på grillfest i hagen...
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat