15. des
SPILLESUGEN: Patrick Thoresen har trent på is siden søndag, og gjør kanskje comeback etter skade fredag. Da er både leddbåndet i kneet og den ømme lysken leget.
 
Spiller trolig igjen fredag
På dagen tre uker etter sin leddbåndsskade spiller trolig Patrick Thoresen igjen fredag.

Publisert: 21.nov.2013 04.13
Oppdatert: -

- Kroppen kjennes bedre og bedre ut, og jeg tar en evaluering torsdag, om jeg spiller fredag eller ikke. Kroppen leger fortsatt bra, selv om jeg nå er i 30-åra, ler Patrick Thoresen til HA-sporten.
Han ble 30 år 7. november, men er allerede tilbake og trolig spilleklar, tre uker etter leddbåndskaden han pådro seg i 4-2-seieren mot Slovan Bratislava.
Selv om han dagen etter skaden trodde på et opphold som kanskje kunne bli opp mot fem uker.

Tapt to av tre

Etter først å ha holdt seg helt i ro, har Thoresen trent knallhardt for å komme tilbake i form.
- Jeg hadde en veldig bra tidagers periode med god trening og rehabilitering. Sist søndag var jeg på is for første gang.
St. Petersburg har tapt to av tre kamper i Thoresens skadefravær. Begge tapene kom for Lokomotiv Yaroslavl og Jonas Holøs, som kjemper om en sluttspillplass. Den knepne 2-1-seieren kom mot enda svakere plasserte Atlant.
I tillegg til Thoresen har også hans svenske rekkekamerat Tony Mårtensson vært skadet. Derfor tror Hamar-gutten at han går rett inn på laget hvis han spiller.
- Det har vært en del endringer i rekkene på grunn av skadene, men jeg regner med at jeg går rett inn i vanlig posisjon hvis jeg er spilleklar, sier Thoresen.

Engasjert

Før helga engasjerte han seg voldsomt på Twitter da det ble kjent at Storhamar fikk 15 minuspoeng. Thoresen har vært en aktiv del av Powerplay Club, som har bidratt med finansiering av flere spillere de siste årene, stiftet sitt eget talentstipend og ikke minst tatt imot et fly med hamarsinger i St. Petersburg hver sesong
Da nyheten om minuspoeng kom var det flere som foreslå at Patrick kunne kjøpe hallnavnet:
- Det er ikke noe jeg har vurdert. Jeg synes det ville være veldig rart å få en hall med mitt navn på, fastslår Thoresen, som er glad hockeyforbundet har tenkt seg om i saken:
- Dette er en fair måte av forbundet til å gi Storhamar litt mer tid. Jeg mener at de kanskje burde gitt dette signalet med en gang.
- Hva tenker du om at klubben må skaffe to millioner før nyttår?
- Det er mye penger, som det ikke bare er å trylle fram, men jeg håper det er mange kloke hoder som kan finne på noe lurt. Jeg ser at engasjementet er stort.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke