21. aug
 
Spillerne fikk fri, men ville heller trene
Storhamar-spillerne fikk fri fredag, lørdag og søndag, men synes det var for lenge og tok initiativ til å trene søndag. Det var viktig for Sparta-kampen.

Publisert: 16.nov.2011 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: Etter det vonde tapet for Rosenborg, kjørte Storhamar på med hard trening i første del av landslagspausa.
Så fikk spillerne egentlig fri av trenerne fredag, lørdag og søndag.

- Best å holde i gang

- Vi var flere som syntes det var litt lang pause, og derfor tok vi initiativet til å trene søndag kveld. Jeg tror det var lurt med tanke på Sparta-kampene, og for at vi skulle være godt nok forberedt, sier målscorer Eirik Skadsdammen.
Han får støtte fra Christian Larrivée, som synes de to dagene med isfri nesten var for mye også.
- Jeg er en spiller som liker å holde det gående mest mulig, og trenger litt tid på å komme i gang igjen etter pauser. Jeg følte meg ikke frisk i beina i dag, og det var ganske tydelig i første periode, forklarer Larrivée, som likevel så kvikk ut utover i kampen.

Lært mye på en måned

Trener Michael Smithurst var svært godt fornøyd med innsatsen i kampen, og at hjemmelaget holdt trøkket gjennom hele tredje periode.
- Avslutningen på denne kampen viser at vi har lært mye den siste måneden. I dag spiller vi med en ro samtidig som vi fortsetter å være offensive og aggressive. I dag var jeg faktisk rolig mot slutten, selv om det ble litt kok da Sparta tok ut keeperen, forklarer Smithurst.
Spillet i tredje periode bølget litt vel mye fram og tilbake etter trenerens ønske, men Storhamar hadde likevel kvalitet i det de foretok seg.
Planen før kampen var å være nøye på linjene, og ikke gi Sparta kontringsmuligheter. Det klarte dragene nesten gjennom hele kampen. Bortelaget scoret bare i overtall, og noen få sekunder etter et overtall. I spill fem mot fem holdt Storhamar nullen.
- Vi sto kanskje i overkant høyt i tredje periode, og selv om vi vant en del dueller og pucker, ble det litt stor avstand i laget, fastslår Smithurst.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke