26. aug
Bekymret: Spillerne er bekymret for situasjonen i Storhamar Dragons. Og humøret ble ikke bedre av tapet mot Lørenskog i går. Her depper de etter kampen.FOTO: Jacob Sundblom Nygaard
 
Spillerne ønsker bedre innsyn
Lørdag kom beskjeden om at Michael Smithurst og Jonas Norgren trekker seg som Dragons-trenere. Nå ønsker spillerne mer innsyn i hvor alvorlig klubbens økonomiske situasjon faktisk er.

Publisert: 20.jan.2014 04:13
Oppdatert: -

Helga for Dragons-gjengen var tung nok som det var før møtet med Lørenskog. Bedre ble det ikke med 1-5, og null poeng med hjem til Hamar.
Trenernes avgang kom som lyn fra klar himmel for de fleste, og spillerne begynner å bli lei av denne type overraskelse som fortsetter å dukke opp.
- Vi har måtte finne oss i veldig mye synes jeg. Vi er langt nede på skalaen for hva vi kan tåle nå. Da beskjeden om trenerne kom lørdag datt mange sammen sier Tommy Johansen.
- Man blir jo urolig, sier Mads Hansen.
Nå ønsker spillerne mer innsyn i hvor alvorlig den økonomiske situasjonen i Dragons faktisk er.

Etterlyser info

- Spillerne kjenner ikke til situasjonen og hvor anstrengt den egentlig er. Gruppa vil ha mer innsyn i ting da situasjonen er så urolig som nå, sier kaptein Mads Hansen, som helst vil unngå flere kalddusjer forårsaket av det utenomsportslige nå.
Pål Johnsen er enig med kapteinen sin.
- Jeg har ikke hatt det bra denne helga. Jeg bryr meg veldig om klubben og går jo rundt og er bekymret hele tiden. Det burde vært holdt et informasjonsmøte for at vi skal bli oppdatert. Vi spillerne vet ikke mye om hva som egentlig skjer. For hva er det egentlig som skjer? spør Johnsen.
- Men det er vel kanskje like greit å ikke vite alt heller, sier lysluggen, som likevel påpeker at han mener det gjøres en hard jobb på det administrative.
- Jeg er glad for at det jo gjøres tiltak for å bedre situasjonen, og vet at mange jobber knallhardt for lite lønn slik at situasjonen skal bli bedre.

- leit

AS-styreleder Stein Morten Onsrud har forståelse for spillerne.
- Vi har hele tiden vært spesielt opptatt av å holde spillere og ansatte løpende informert om vår vanskelige økonomiske situasjon og vi mener selv vi har gjort en tålig bra jobb her. Det er beklagelig om enkelte likevel opplever at det ikke er nok informasjon fra administrasjon og styret i klubben, og vi vil gå inn i hva som kan ligge i dette og rette på ting hvis nødvendig, sier Onsrud.
HA-sporten lyktes ikke komme i kontakt med daglig leder Erik Kristiansen i går kveld.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke