21. aug
 
Spillesugen Gran tilbake i kveld
Martin Gran (18) ble skadet mot Sparta 6. desember. I kveld spiller han igjen - mot Kongsvinger.

Publisert: 22.jan.2015 10:29
Oppdatert: 23.jan.2015 08:22

18-åringen pådro seg en hjernerystelse mot Sparta, og dermed ble det sju uker på sidelinja for den lovende Storhamar-spilleren.

- Det er kjedelig å sitte på tribunen og se på. Men nå er jeg endelig klar til spill. Jeg gleder meg og er veldig spillesugen, sier Martin Gran, og fortsetter:

- Jeg har tatt ting gradvis, og vært veldig forsiktig. I starten kunne jeg rusle korte turer i nabolaget. Etter hvert kunne jeg gå litt lengre turer, litt fortere. Så ble det sykling på ergometersykkel, før jeg kom på is. Da var det rolig skøytegåing uten utstyr.

Denne uka har han trent for fullt.

- Gleder meg

- I forrige uke handlet det om å få tilbake puckfølelsen, men det gikk overraskende fort, sier Martin Gran.

18-åringen starter kveldens kamp mot Kongsvinger i rekke med Jacob Berglund og Lars Erik Hesbråten.

- Jeg gleder meg. Det er en herlig følelse å være tilbake, og kunne bidra igjen. Det er greit å komme tilbake nå, slik at jeg får noen kamper i beina før sluttspillet. Det hadde nok vært mer utfordrende å komme inn igjen rett før sluttspillet starter.

Nye rekker

Linus Johansson fikk to kampers karantene etter fighten mot Sparta, og er ikke med i kveld. Det er heller ikke Andrew Engelage.

I kveld starter Storhamar med disse rekkene: Joakim Jensen, Christian Larrivée, Eirik Skadsdammen (1. rekke), Martin Gran, Jacob Berglund, Lars Erik Hesbråten (2. rekke), Pål Johnsen, Mads Hansen, Luke Moffatt (3. rekke), Anders Gulliksen, Jørgen Langdalen, Ole Petter Øvergaard (4. rekke).Backpar: Patrik Bäärnhielm - Erik de la Rose, Jimmy Andersson - Magnus Eikrem Haugen, Lars Løkken Østli - Adrian Saxrud Danielsen.

Landslagsspillere

Anders Gulliksen, Simen Løvhaug Hansen og Stein André Hagen er tatt ut i den ferske U18-landslagstroppen, som skal spille firenasjonersturnering på Lillehammer 5. til 7. februar. Motstandere er Hviterussland, Latvia og Danmark.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke