21. jun
SPORTSSJEF: Petter Salsten i Norges Ishockeyforbund, her fotografert i Hamar OL-Amfi i fjor.
FOTO: TERJE MIDTTUN
 
Sportssjef Salsten gledelig overrasket
Det gleder Petter Salstens ishockeyhjerte at årets eliteserie ser ut til å bli mer spennende og uforutsigbar enn ekspertene spådde.

0
Publisert: 26.sep.2014 08:13
Oppdatert: 26.sep.2014 08:18

Så langt synes østfoldlagene Stjernen og Sparta Sarpsborg å ha gjort de rette tingene foran sesongstarten, mens de to store favorittene, forrige sesongs NM-vinner Stavanger og serievinner Vålerenga, har skuffet litt i de første fem-seks kampene.

Gleder seg over Stjernen

- Det mest overraskende er at de to antatt beste har trøblet. Det er positivt med Stjernen og Sparta. Sparta visste jeg var sterke, men det er ekstra gledelig at Stjernen er tilbake i toppen, sier sportssjefen i Norges Ishockeyforbund til NTB.

Når eliteserien avsluttes i begynnelsen av mars, er det mye mulig at “de to store” også troner øverst, men kampen om “bøtta” kan bli mer spennende enn på lenge med Østfold-lagene i godt driv.

Champions League

Mjøslagene - Storhamar og Lillehammer - som var tapende semifinalister forrige sesong, har bare overbevist i enkeltkamper. Lørenskog, som startet forrige sesong med 20 minuspoeng, har heller ikke fått noen flying start. Frisk Asker og Manglerud Star har begge tatt poeng mot de antatt bedre lagene.

- Hva er årsaken til at ekspertene så langt har tatt feil?

- Det kan jo hende at både Stavanger og Vålerenga har brukt mye krefter på Champions Hockey League, men likevel: Det er tidlig i sesongen, og alle lagene er kapable til å slå alle. Det gjør det hele mer interessant, sier Salsten til NTB. (©NTB)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke