20. jun
LILLEHAMMER-KLAR: Stein André Hagen.
FOTO: Bendik H. Eriksen
 
Stein André Hagen til Lillehammer
Storhamar-gutten håper på mer spilletid hos mjøsnaboen.

Publisert: 26.jul.2016 13:23
Oppdatert: 26.jul.2016 13:35

I dag ble det klart at Stein André Hagen skal spille for Lillehammer den kommende sesongen.

Hagen, som fikk mye tillit under Aleksander Smirnov i 2013/14-sesongen, slet med å spille seg inn blant backene sist sesong. Det ble bare tre kamper for den høyrefattede unggutten.

Nå skal han prøve seg i rød drakt, og han forteller til klubbens hjemmeside at han er spent:

– L.I.K. vil satse på unggutter, og gi dem en real sjanse. Det er det lenge siden jeg har følt på, sier han og legger til:

- Målet mitt er å krige meg til en fast plass på laget. Det blir hardt, men det skal bli interessant. Jeg satser på å utvikle meg mest mulig som spiller, og gi alt jeg har hele tiden.

Da HA-sporten snakket med Storhamar-trener Sjur Robert Nilsen for en uke siden, fortalte han at han ikke ville holde igjen Hagen i Hamar.

- Jeg tror ikke det lønner seg å tvinge noen til å bli. Dersom spillerne ikke tror på det vi vil gjøre sammen, tror jeg det er best å la dem gå videre, sa Nilsen. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke