14. des
TØFF ÅPNING: Aleksander Smirnov og hans iskrigere får en tøff serieåpning.
 
Storhamar åpner mot Vålerenga
Toppkamp i serieåpningen.

Publisert: 18.jun.2015 12.32
Oppdatert: 18.jun.2015 13.22

Gled dere, alle hockeytilhengere! Storhamar åpner sesongen hjemme mot Vålerenga.

Det er klart etter at terminlista ble klar nå.

Etter åpningen mot erkerivalen Vålerenga hjemme venter bortekamp mot en annen rival, Lillehammer. Deretter blir det en oppgjør mot Lørenskog, mens årets to beste klubber i Norge, Storhamar og Stavanger møtes i OL-amfien til sesongens første toppkamp 1.oktober.

- Det blir veldig spennende å få være med på kampene mot Vålerenga. Jeg elsket å spille mot Storhamar som Lillehammer-spiller, så jeg forstår hvor mye de kampene her betyr for lagene, sier Reichenberg, som møter gamleklubben Lillehammer allerede i andre runde. 

- Jeg har vokst opp med hockey der oppe, så det blir rart å stå på motsatt side av dem. Vi skal møte dem i treningskamp, så jeg håper fansen deres gjør unna buinga allerede da, gliser Reichenberg. 

Regjerende norgesmester Stavanger Oilers innleder borte mot Frisk Asker. Kampen spilles 13. september. De øvrige kampene i seriestarter blir møtet mellom Østfold-rivalene Sparta Sarpsborg og Stjernen 12. september. I tillegg spilles Lørenskog – Kongsvinger, og Manglerud Star mot Lillehammer.

Her er hele serieoppsettet!

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
GLEDER SEG: Alexander Reichenberg ser frem til å komme i gang med sesongen.
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke