25. aug
FIKK JULING: Storhamar måtte se mange pucker gå i eget mål mot Tønsberg i Vestfold.
 
Storhamar avkledd av Tønsberg
Storhamar var aldri med de to første periodene mot det desiderte bunnlaget, og tapte 1-5 i Vestfold.

Publisert: 14.nov.2013 20:50
Oppdatert: -

Storhamar fikk to minutters utvisning i starten av tredje periode fordi spillerne kom for sent ut på isen, men spørsmålet er om de i det hele tatt rakk kampen. Mentalt så det fortsatt ut som de satt på bussen, mens hjemmelaget var litt ekstra giret etter å ha fått en god dose med kjeft etter forrige kamp.

Refser seg selv

- Vi var ikke helt på. Tønsberg gikk mer på skøyter, ville mer og fikk dessuten noen enkle mål i starten. Det vil alltid komme noen smeller i løpet av sesongen, men måten det skjer på er ikke akseptabel, sier mannen bak Storhamars trøstemål, Lars Løkken Østli.

Storhamar-trener Michael Smithurst feller følgende dom over eget mannskap:

- I denne kampen kjente vi ikke igjen noe av det som har tatt oss til en andreplass på tabellen. Tønsberg jobbet og slet hele kampen, men vi var ikke villige til å gjøre det samme.

1. periode:

Tønsberg var klart best, selv om de i perioder ikke var gode. Dragons leverte årsverste de første 20 minuttene, med dårlig konsentrasjon, laber innsats og dårlig fart på skøytene.

Hjemmelaget tok ledelsen allerede etter 1.55 da de kom opp med flere spillere, skjøt fra Tommy Johansens høyre side, og returen gikk rett til Chris Knowlton, som fyrte av et nytt skudd før Storhamar-målvakten rakk over til motsatt stolpe.

Etter 11.25 var det Christian Linge som satte inn 2-0 før Storhamar i det hele tatt hadde skapt en halvsjanse.

Den første sjansen fikk Mads Hansen etter litt trykk fra førsterekka, men skuddet vippet Tønsberg-keeper Karol Krizan opp på tribunen med skuldra.

Lars Erik Hesbråten fikk den andre sjansen i periodens siste minutt, da han nesten klarte å snappe pucken da Krizan skulle klarere i egen målgård.

2. periode:

Storhamar åpnet den andre perioden friskt og skapte en sjanse umiddelbart, og deretter litt trøkk mot Tønsbergs mål, men Karol Krizan reddet det som kom.

Så ble det litt mer halvhjerta igjen i midtsonen og egen sone, i stedet for å trykke på. Storhamar leverte feilpasninger både offensivt og i egen sone, men Tommy Johansen var våken og kastet seg ut da Nathan Martz rotet det til.

Noen minutter senere kunne imidlertid ikke Tommy rydde opp, da Simen Thoresen nesten kom rett fra innbytterboksen og fikk gå helt fri inn i slottet og øke til 3-0.

Derfra og ut ble perioden bare verre for Storhamars del.

5-0 kom mens Storhamar var i overtall, og i neste overtall slo Nathan Martz på midtstreken en pasning tilbake til keeper Tommy Johansen, som endte opp med å slå en puck til icing.

Da Tønsberg-fansen ropte "Storhamar er ræva" - ja, da var det helt riktig.

Tønsberg fikk trampeklapp av rundt 250 tilskuere da de gikk i garderoben, mens om lag 20 fra Hamar lurte på hva som skjedde.

3. periode:

Lars Løkken Østli satte inn et trøstemål i overtall i starten av perioden, men nærmere kom aldri dragene.

Den siste perioden ble preget av hawaii-spill og hjemmelaget vant skuddstatistikken 18-4.

Storhamar vant perioden takket være at Tommy Johansen var både høyt og lavt.

VI FULGTE KAMPEN DIREKTE:

 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke