15. des
 
Storhamar banket Frisk
Storhamar - Frisk Asker 7-0.

Publisert: 28.nov.2010 21.01
Oppdatert: -
Etter flere gode kamper mot topplagene, ventet en ny utfordring for Storhamar. Et av bunnlagene, Frisk, ventet på motsatt banehalvdel på hjemmebane.
Dragons åpnet bra, og skapte mange store sjanser tidlig. Da de fikk muligheten i overtall, stilte Eirik Skadsdammen seg opp foran mål, og styrte inn et Andreas Hjelm-skudd og gulblå ledelse. Litt senere i perioden var de samme gutta frampå igjen, og etter et herlig raid fant Pål Johnsens pasning kølla til Skadsdammen på bakre stolpe, som videre sendte gummiskiva i mål til 2-0-ledelse.
I neste periode fullførte Skadsdammen hat tricket etter at Hjelm og Johnsen nok en gang sto for forarbeidet. Bare halvminuttet senere utnyttet Joakim Jensen Cato Ørbæks herlige pasning til fulle, og sikret 4-0 alene med Frisks målvakt. Johnsen satte inn 5-0 etter Lars Erik Hesbråtens strålende forarbeid like før slutt i midtøkta.
I siste periode scoret Hesbråten selv, før Andre Bjørge Paulsen fikk æren av å avslutte ballet med 7-0-scoringen.
Den siste økta ble preget av frustrerte Frisk-spilleres forsøk på å ødelegge kampen, og det hele lignet en parodi, med utvisninger, slåssing og gruff som ingredienser.

 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke