18. aug
Jonas Norgren. FOTO: RUNE STEEN HANSEN.
 
Storhamar Dragons slipper å møte Dov Grumet-Morris
Storhamar slipper å møte toppkeeper Dov Grumet-Morris i kveld. 29-åringen er ferdig i Lørenskog etter bare to måneder, og reiser umiddelbart til NHL-klubben Florida Panthers' farmerlag.

Publisert: 22.nov.2011 04:12
Oppdatert: -

LØRENSKOG: Amerikaneren har levert en rekke gode kamper i Lørenskog-buret på sin korte tid i romeriksklubben. Nå er samarbeidet mellom partene allerede over.
29-åringen har fått en ny mulighet til å spille seg til en plass i verdens beste ishockeyliga NHL hos Florida Panthers. Han skal i første omgang spille for Panthers' farmerlag San Antonio Rampage i AHL.
Amerikaneren har fått en toveiskontrakt som gjelder i både San Antonio og Florida. Allerede på onsdag skal keeperen være på plass i USA. Det betyr at han har spilt sin siste kamp for Lørenskog. Svenske Victor Alm vokter buret for klubben i dagens hjemmekamp mot Storhamar, men Grumet-Morris skal hjelpe Lørenskog med å finne en erstatter.
Keeperen skal bruke kontaktene sine og sjekke aktuelle navn Lørenskog eventuelt får inn, opplyser Atle Olsen til NRK.
- Jeg tror ikke dette får så mye å si for oss. Det var Victor Alm som sto mot oss sist også, og han var vel tenkt å være Lørenskogs førstemålvakt denne sesongen, sier Storhamar-trener Jonas Norgren.
Storhamar vant 4-3 borte mot Lørenskog i den andre serierunden, men tapte 4-3 etter straffer i Hamar OL-Amfi 16. oktober.
Dragene har fortsatt spillere ute med skade, og heller ikke til dagens kamp er Andreas Øksnes og Martin Blakseth Huse aktuelle for spill.
- Vi får se hvordan det går med Eirik Børresen. Han vurderes fra dag til dag, sier Jonas Norgren til HA-sporten.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke