22. aug
 
Storhamar er i samtaler med Peter Johansson
Trener Peter Johansson hadde en ettårskontrakt med Storhamar Dragons. Det kan bli mer.

Publisert: 29.mar.2011 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: Carl Oscar Bøe Andersen bekrefter at de er i dialog.
- Det ble skrevet en ettårskontrakt etter ønske fra begge parter. Han er i en spesiell situasjon med familien hjemme i Sør-Sverige. Såframt han ikke får noen tilbud fra klubber i området der familien bor, er Peter interessert i å fortsette i Dragons. Du kan si at denne saken er litt på vent, sier Carl Oscar Bøe Andersen, som har Michael Smithurst i bakhånd.
- Vi skal tenke litt på trenerkabalen. Michael er hockeyfaglig god, og kommuniserer godt med spillerne. Vi får se. Dette blir en helhetsvurdering, og det er mange faktorer som spiller inn. Men Michael Smithurst blir hovedtrener i Storhamar en gang, sier Bøe Andersen, som har fått 17 påmeldte til tryouten for A-laget.
Det er spillere fra fire forskjellige nasjoner.
- Det er seks spillere fra Sverige, en fra Canada og en fra Finland. Resten av spillerne er norske. Det er 12 spillere som er påmeldt til 1. divisjonslagets tryout.
Det var 30 spillere som kom for å markedsføre seg i fjor.
- Det perfekte er 24-25 spillere på tryouten for A-laget, sier Carl Oscar Bøe Andersen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke