24. aug
FOTO: TROND LILLEBO
 
Storhamar-Gran kåret til årets nykommer
Da er det avgjort: Storhamars stortalent Martin Gran (18) er utnevnt til Getligaens Rookie of the Year.

Publisert: 07.apr.2015 21:15
Oppdatert: 07.apr.2015 21:15

Gran var en av fire unge spillere som gjennom hockeysesongen ble nominert til den ærefulle utnevnelsen, og nå er det altså klart at Storhamar-kometen står igjen som den definitivt beste nykommeren i årets Get-liga. Det melder hockeynorge.no.

a lá Mats Zucarello

Av juryen, bestående av landslagssjef Roy Johansen og Sjur Robert Nilsen (NIHF), TV2s Bjørn Erevik, Norsk Topphockeys Håkan Södergren og Øyvind Husby fra Get, omtales Gran på følgende måte:

"Martin Gran er en spennende og offensiv ung spiller. Med en imponerende akselerasjon, fart og skøyteteknikk har han vært en viktig suksessfaktor på årets
Storhamar-lag. Hurtigheten og den offensive kreative spillestilen gjør Gran til en moderne spiller a lá Mats Zucarello. Grans kreative spillestil og offensive og uredde innstilling har skapt utfordringer for alle motstandere i serien og GET-ligaens NM-sluttspill. Juryen spår Martin Gran en spennende framtid i norsk og internasjonal ishockey".

20 målpoeng på 36 kamper

Unge Gran har denne sesongen sørget for ni scoringer og 11 assists på 36 kamper for Storhamar.

Han vant Rookie-konkurransen i kamp med Lørenskogs Petter Grønstad, Frisk Tigers Christian Kåsastul og Manglerud Stars Markus Bryhnisveen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke