23. aug
 
Storhamar-gutta nest sist i Iron Man
Lørdag var det tid for den årlige Iron-Man konkurransen for eliteserieklubbene i ishockey. Storhamar-spillerne ga alt i de tøffe øvelsene, men skuffet på resultatlistene.

Publisert: 06.aug.2016 16:08
Oppdatert: 07.aug.2016 11:14

Iron Man er en velkjent konkurranse for hockeymiljøet, der det konkurreres innen styrke, spenst og hurtighet i åtte øvelser på Olympiatoppens treningssenter i Oslo. Det blir kåret vinner både blant de ulike lagene, og individuelt. Stavanger-spiller Petter Røste Fossen er regjerende mester. 

Det ble konkurrert i 40 meter sprint, spensthopp, 3000 meter, knebøy, benkpress, brutalbenk, chins (opptrekk i stang) og kassehopp.

Storhamar-spiller Martin Rønnild var fornøyd med egen innsats.

- Jeg føler det har gått greit. Iron Man er viktig både for å se forbedring selv, og for å kunne måle seg med spillere fra andre klubber, i tillegg til at det er sosialt og at man møter spillerne fra andre lag. Det er et veldig ålreit arrangement, forteller Rønnild, som forteller at treningen har vært bra så langt denne sommeren. 

- Vi har jo fått en pangstart, og jeg synes det har vært bra. Det er flere og flere som kommer opp på ett godt nivå. så det føles bra. Det var deilig å komme på is igjen, og det blir nok bare flere og flere treninger fremover, sier han. 

Mikkel Søgaard er ny på laget etter å ha kommet fra Sparta, og deltok på sin første Iron Man som Storhamar-spiller. 

- Det er nok litt forskjellig hvor mye spillerne legger i det, men i hvert fall for meg er det viktig og ta ut det man har. Det er en god pekepinn på hvor man ligger i forhold til de andre spillerne, og kan vise hvordan sommertreningene har slått ut for den enkelte, forteller Sarpsborg-gutten, som var fornøyd med de øvelsene han kunne delta på.

Storhamar ble nummer ni, og nest sist sammenlagt i lagkonkurransen. Stavanger vant sammenlagt foran Vålerenga og Stjernen.

Beste Storhamar-spiller individuelt var Hampus Gustafsson som ble nummer åtte. Vålerenga-spiller Martin Laumann Ylven vant sammenlagt, foran Anders Henriksen fra Stavanger og Sigbjørn Osa fra Kongsvinger. 

På 40-meter ble Anders Gulliksen beste Storhamar-spiller på tredjeplass, med tiden 4,88. Raskest var Håkon Imset Storli fra Sparta på 4.82. 

I knebøy ble Mikael Zettergren beste Storhamar-spiller på delt femteplass med 190 kilo. Den øvelsen vant Elias Bjur fra Lillehammer. 

Martin Rønnild ble tredje best i benkpressøvelsen, med 140 kilo. Martin Laumann Ylven vant den øvelsen med 150 kilo.

I brutalbenk ble nykommer Emil Lyngstad Sæteraas nummer tre med 32 repetisjoner. Brede Cziszar vant øvelsen.  

Se bildekarussel i toppen av saken.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke