26. aug
 
Storhamar har anmeldt Spartas Jonas Djupvik Løvlie
Storhamar ønsker å prøve taklingen Jonas Djupvik Løvlie gjorde mot Andreas Aas Paulsen torsdag i disiplinærutvalget i Norges Ishockeyforbund.

Publisert: 30.jan.2012 07:21
Oppdatert: -
Storhamar ønsker å prøve taklingen Jonas Djupvik Løvlie gjorde mot Andreas Aas Paulsen torsdag i disiplinærutvalget i Norges Ishockeyforbund.
Spartas Djupvik Løvlie tok fart og taklet Aas Paulsen inn i vantet mens han sto delvis med ryggen til. De fleste mente at taklingen var en klar utvisning, men dommer Eirik Hansen lot spillet bare gå videre mens Storhamar-spilleren lå igjen på isen.
Storhamar er imidlertid ikke ferdig med saken.
Rett etter kampen mot Sparta besluttet Sorhamar å anmelde spilleren til disiplinærutvalget.
- Vår påstand konkluderer med at Løvlie burde ha vært tildelt matchstraff for takling mot hode og nakke av kampens dommer for det han gjorde mot Paulsen Aas. Siden det er åpnet for å bruke video i etterkant når det gjelder slike hendelser, følte eliteutvalget at det var på sin plass med påstand om karantene. Vi får se hva de kommer frem til, men vi blir overrasket hvis Sparta-spilleren ikke straffes, sier Edvartsen.
For øvrig har Lørenskog og Sparta belsuttet å anke sine poengtrekk for å ha brukt spillere som ikke var spilleberettige. I den forbindelse har Storhamar bedt om tilsvarsrett i anken, og fått medhold av ishockeyforbundet på det.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke