21. jun
 
Mads Hansen: - Vi lar Asker få styre alt spillet 
Tapte mot Frisk Asker for andre gang i løpet av sesongen.

Publisert: 26.okt.2014 16:23
Oppdatert: 27.okt.2014 07:20

(Storhamar - Frisk Asker 1-2)

Det var en skuffet Mads Hansen som snakket med HA-sporten etter kampen mot Frisk Asker, og kapteinen er klar på at Storhamar har fått et Frisk-kompleks.

- Vi lar Asker få styre alt spillet. De ligger lavt, krymper sammen som en tett boks og satser alt på kontringer. Akkurat som sist gang vi møtte dem, blir kampbildet helt likt, sier Mads Hansen.

Storhamar skjøt hele 34 skudd, men kun èn gang gikk pucken forbi gode Nicklas Dahlberg. 

- Vi vet at de har en god keeper, og vi er nødt til å ha trafikk foran mål hvis vi skal score på han. De kaster seg ned og blokkerer masse pucker. Det målet til Christian (Larrivée) er jo bare flaks, ettersom pucken går via en skøyte og i mål, sier en skuffet Mads Hansen.

Frisk fikk kampen dit de ville

Storhamar slet med spillet fra første dropp. Hjemmelaget prøvde å få spillet opp i tempo, men gjestene fra Asker ville ikke ha noen åpen kamp.  

Gjestene scoret tidlig da en løs puck ble kastet inn på mål. I kaoset som fulgte etter, kom Denny Kearney først på pucken. Han fikk en enkel jobb med å sende bortelaget i føringen.

Storhamar fikk prøve seg flere ganger i overtall, men uten å sette gjestene på store vanskeligheter. 

larrivée scoret i overtall

Den andre perioden fortsatte som den første avsluttet. Storhamar hadde mye puck, men fikk det tøft med å komme inn foran Dahlberg.

Frisk hadde to store muligheter på kontringer, men begge gangene reddet Andrew Engelage mesterlig.

Storhamar begynte omsider å skaper sjanser. Joakim Jensen, Martin Gran og Luke Moffatt hadde alle gode muligheter, men uten å få tellende resultat.

Storhamar fikk en viktig scoring da formspiller Christian Larrivée la en puck ut foran mål. Pucken gikk via en Frisk-skøyte og inn bak en utspilt Dahlberg.

Helt på tampen av perioden, fikk vi se et skikkelig finte-show av Jacob Berglund. Svensken dro ut hele Frisk før han la en strøken pasning over til landsmann Erik de la Rose. Han siktet mot lengste kryss, men en Frisk-forsvarer kastet seg ned og blokkerte pucken.

Storhamar gikk seg bort i egen sone

Storhamar så slitne ut i starten av tredje periode. Gjestene holdt Storhamar lenge i sonen, men uten å skape all verden. 

Storhamar kom mer og mer inn i kampen igjen. Larrivée og Eirik Skadsdammen hadde begge muligheter til å sette matchvinner-scoringen, men uten å lykkes. 

Så kom scoringen. Storhamar klarte ikke å holde formasjonen i egen sone og slapp til to store muligheter. Første hadde Espen Fanøy Salo nesten åpent mål, men bommet. Så spratt pucken ut til Connor Goggin. Han spilte en vakker pasning over på bakre stolpe. Der hadde Mike Matczak gått seg fri fra sin mann. Han skjøt et godt skudd på direkten opp i motsatt kryss. I det pucken gikk i mål, hadde Storhamar alle sine fem spillere på motsatt side av sonen.

Storhamar fikk muligheten til å spille seks mot fire på slutten av perioden, men uten at det hjalp. 

Lillehammer banket kongsvinger

Lillehammer banket Kongsvinger hele 8-1 i Kristins Hall etter å ha scoret fem mål i tredje periode. Alexander Reichenberg, John Armstrong og Derek Arnold bidro alle med tre målpoeng for hjemmelaget.

Vålerenga slo Manglerud Star 5-2 i Manglerud Ishall. Brian Ihnacak var involvert i alle scoringene til bortelaget.

Stjernen fortsetter den dårlige trenden. Etter 10-1-tapet mot Storhamar på torsdag, var det mange som trodde at Stjernen ville revansjere seg i dag. Slik gikk det ikke. Stavanger vant hele 8-1 i Stjernehallen. 

Slik kom målene:

0-1 Denny Kearney (Torstein Nordrum, Espen Fanøy Salo) 1:04.

1-1 Christian Larriveé (power play) (Joakim Jensen, Luke Moffatt) 35:32.

1-2 Mike Matczak (Connor Goggin, Espen Fanøy Salo) 56:33.


Storhamar stilte følgende lag: I mål: Andrew Engelage (Daniel Jørgensen)

1. rekke: Erik de la Rose, Patrick Bäärnhielm - Joakim Jensen, Christian Larrivèe, Eirik Skadsdammen.

2. rekke: Magnus Eikrem Haugen, Lars Løkken Østli - Pål Johnsen, Mads Hansen, Martin Gran.

3. rekke: Simen Løvhaug Hansen - Luke Moffatt, Jacob Berglund, Lars Erik Hesbråten.

4. rekke: Vetle Lindstad, Ole Petter Øvergaard, Anders Gulliksen. 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke