20. aug
STORHAMAR-EXIT: Nå er det slutt for Daniel Jørgensen i Storhamar-drakta.
FOTO: Fredrik Hubred Hagen.
 
Storhamar-keeper ikke med neste sesong
Storhamar må ut på keeperjakt.

Publisert: 28.apr.2015 18:28
Oppdatert: 29.apr.2015 01:04

I går fikk reservekeeper Daniel Jørgensen den tunge beskjeden om å finne seg en ny klubb. Lillehammer-gutten har spilt i gult og blått de siste tre sesongene. Nå må han ut på klubbjakt.

- Det er veldig kjedelig å ikke få være med lenger. Jeg har selvfølgelig lyst til å være med videre, men sånn blir det ikke. De fortalte meg at de ville satse på en sterkere keeperduo.

Nå venter en sommer i spenning for keeperen som vant NM-gull med U20-laget sesongen 2013/14.

- Jeg har ingen fast agent, men jeg har allerede fått noen henvendelser. Det er snakk om GET-liga-klubber, men jeg vil ikke si så mye mer akkurat nå, sier den sympatiske 20-åringen. 

Leder i utvalget, Sjur Rakstad-Larsen, sier følgende om vrakingen av Jørgensen:

- Daniel har ikke hatt den utviklingen vi så for oss i løpet av de to årene han har vært oppe. Vi håper Daniel vil utvikle seg i en ny klubb. Han har alle muligheter til å bli en toppkeeper, sier Rakstad-Larsen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke