6. des
BRA ÅR: Storhamar opplevde mye sportslig jubel i 2015. I kveld legges det fram et overskudd på 1,2 millioner koner på årsmøte.
FOTO: Fredrik Olastuen
 
Storhamar med en million i overskudd på CHL
2015 ble et godt år for Storhamar IL Ishockey Elite.

Publisert: 31.mar.2016 12.25
Oppdatert: 31.mar.2016 12.30

Puckene trillet inn. Det gjorde også pengene da Storhamars hockeyspillere herjet med europeiske stjernelag før sesongstarten her hjemme.

I kveld er det årsmøte i Storhamar IL Ishockey Elite, og der legges det fram et overskudd på 1,2 millioner koner.

Som nevnt gikk klubben en million kroner i overskudd på Champions Hockey League, hvor laget gikk til åttendedelsfinale, som det første norske laget i den turneringen.

I årsberetningen står det at de la ned all aktivitet i Storhamar Dragons AS i 2015. Det betyr at det opereres med ett regnskap, som har gjort det lettere med fortløpende økonomisk oppfølging.

Klubben har betalt ned all gjeld, bortsett fra en gjeldspost hos hovedlaget, som HA-sporten har skrevet om tidligere. Per 31. desember 2015 hadde klubben en negativ egenkapital på 1,4 millioner kroner.

Det betyr at de har et krav om en handlingsplan fra ishockeyforbundet for å komme på pluss-siden. Planen er utarbeidet, og det betyr stramme budsjetter også i framtida, står det i årsberetningen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke