18. aug
OPPSLAG: Et stort bilde av Christian Larrivée preger avisa Sport i dag.
FOTO: Arve Hovelstuen Blystad
 
Storhamar-oppslag i tsjekkisk storavis
Storhamars seier mot Sparta Praha er godt synlig i tsjekkiske aviser i dag.

Publisert: 29.aug.2015 13:37
Oppdatert: 29.aug.2015 14:13

Avisa Sport bruker nesten en helside på kampen mellom Sparta Praha og Storhamar. Dette var Sparta Prahas første offisielle kamp i luksushallen O2 Arena, som rommer rundt 17.000 tilskuere med full kapasitet, og som ble brukt under siste hockey-VM.

Bilde av Larrivée

Det ble en tung start i den nye hjemmehallen for det beste hockeylaget i Praha, som har en sterk og imponerende historie. Den tunge starten kommer klart fram i saken, og oppslagsbildet er en jublende Christian Larrivée etter at han satte inn seiersmålet rett før slutt.

Glede og sorg

Det var dyster stemning utenfor garderoben til Sparta Praha etter kampen fredag. I den andre enden av gangen var det veldig muntert. Alexander Reichenberg var en av mange som koste seg over å ha slått et av Europas beste lag.

- Dette var utrolig moro. Vi slo et knallgodt lag, og vi viser klasse på bortebane. Supporterne våre var helt fantastiske, sier Reichenberg, som er klar til ny kamp i kveld - mot Geneve-Servette i Sveits.

HA følger kampen live med tekst. Nettsaker blir oppdatert underveis, og etter kampen serverer vi reaksjoner og videointervjuer.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke